Диагностика

Компютърната диагностика позволява да се прочетат, анализират и изтрият грешки запаметени в различните контролери, управляващи модулите в автомобила ви. Възможно е наблюдаването на данни в реално време от различни системи, като например ABS, ECU на двигателя и др. Компютърна диагностика се препоръчва при закупуването на автомобил втора употреба, при трайно светеща лампа по контролното табло, рязко намаляване на мощността на автомобила (влизане в сервизен режим) и др.  

         След всяка извършена компютърна диагностика получавате разпечатка на резултатите, в която са описани всички запаметени грешки. Това от своя страна ви дава информация относно състоянието на конкретните модули в автомобила и би предотвратило некоректно отношение от страна на сервиза отстраняващ проблемите.

Премахване на AD BLUE

Успешно премахване на AdBlue система при товарните превозни средства от ЕВРО 4,5 посредством „CAN Simulator“ за всички модели на VOLVO, RENAULT, IVECO, MAN, DAF, SCANIA.

Системата се симулира успешно от „CAN Simulator“ при проблем с някой от елементите й, без да се регистрира диагностична грешка и да се влиза в авариен режим на движение. С елементарна процедура и по всяко едно време системата AdBlue, може да се възстанови без да се активира функцията за симулиране на CAN Simulator.

Ако има проблем със помпата или със някой от компонентите на adblue системата може и да не се отсраняват т.е. симулатора ,симулира напълно цялата система не е нужно тя да работи. По този начин товарният автомобил не влиза в авариен режим.Системата може да се изключва и включва по всяко едно време със проста процедура

Ремонт на кранове вабко,кнор,халдекс.Всичките кранове се тестват с оригинална апаратура вабко.Обучение на кранове WABCO ABS,ECAS.

ЧИП ТУНИНГ НА ТОВАРНИ АВТОМОБИЛИ